Ulla-Mari Tiainen

Koulutusasiantuntija

Ulla-Mari Tiainen

Koulutusasiantuntija

Vastuualueet

Päivitys-, sertifiointi- ja teemakoulutukset, työturvallisuuskorttikoulutukset, yrityskohtaiset koulutukset, verkkokoulutukset, oppimisympäristö Moodle.

Liitto/yksikkö

Rakennusteollisuuden koulutuskeskus RATEKO

Osoite

PL 381 (Eteläranta 10), 00131 Helsinki

Töissä​

Työni on monipuolista perinteisten koulutusten suunnittelusta ja järjestämisestä verkkokoulutusten tuotantoon ja kehittämiseen. Työturvallisuuskoulutuksissa alleviivaan turvallisen ja terveellisen työpäivän tärkeyttä. Osallistun hanketyöhön ja käytän siinä sähköisten työkalujen osaamistani. Moodle oppimisympäristöön liittyvien kysymysten kanssa kannattaa kääntyä puoleeni.

Raksalla​

Koulutukseni on kemian- ja ympäristötekniikasta. Olen työni myötä päässyt sukeltamaan rakennusalan ytimeen ja oppinut siitä valtavasti. Rakennusalalla on suuri potentiaali ilmastokriisin ja luontokadon ehkäisyssä. Olen iloinen, että saan olla näissä talkoissa mukana. Turvallinen ja terveellinen rakentaminen on hyödyksi meille kaikille ja maapallollemme.

Vapaalla​

Vapaa-aikani vietän mieluiten lasteni kanssa ja luonnossa liikkuen. Jooga, kirjat ja musiikin kuuntelu, niin livenä kuin korvanapeista, kuuluvat elämäni peruspilareihin.

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä