Meri Hietala

Projektipäällikkö

Meri Hietala

Projektipäällikkö

Vastuualueet

Koulutukset, hankkeet, EU-taksonomia, vihreä siirtymä, vähähiilisyys, ilmastoselvitys, materiaaliseloste, purkumateriaaliselvitys, kosteudenhallinta, korjausrakentaminen, rakennusterveys

Liitto/yksikkö

Rakennusteollisuuden koulutuskeskus RATEKO

Osoite

PL 381 (Eteläranta 10), 00131 Helsinki

Töissä

Vastaan hankkeista, jotka tuottavat vihreää siirtymää tukevaa uutta tietoa ja – uusia koulutuksia.

Raksalla​

Teolliseen talonrakentamiseen olen tutustunut tarkemmin vasta nykyisessä työpaikassani. Keskustelut rakentamisen ammattilaisten kanssa ja työmaavierailut ovat olleet sitäkin antoisampia ja innostavia!

Remontteja olemme mieheni kanssa teettäneet monenlaisiin asuntoihin. Osallistun töihin itsekin mielelläni, – lempityövälineeni on sorkkarauta. Myös kottikärryjen parissa viihdyn oikein hyvin.

Tietyömaan arki on tullut itselleni aikoinaan tutuksi kesätöissä nollapäänä eli mittamiehen apulaisena. Vesivoimaan pääsin tutustumaan Kemijoki Oy:n kesätyöläisenä. Ennen nykyistä työpaikkaa työskentelin pitkään merellisten ympäristövahinkojen torjunnan parissa. Niiltä ajoilta on mieleen jäänyt se, kuinka monenlaista rakennettua ympäristöä Itämeren ja Euroopan rannikoilla on ja se, kuinka merellinen ympäristömme on yhtä aikaa hyvin herkkä ja haavoittuva ja toisaalta täynnä mahtavia luonnonvoimia.

Vapaalla​

Veneellä, saaristossa, metsässä ja silloin tällöin mökkivierailuilla.

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä