Juhani Hyvärinen

Johtava asiantuntija

Juhani Hyvärinen

Johtava asiantuntija

Vastuualueet

Talotekniikka, määräykset, ohjeet, tuotekelpoisuus, kansallisen ja eurooppalaisen sisäympäristöön ja energiatehokkuuteen liittyvä lainsäädännön seuranta

Liitto/yksikkö

Talotekninen teollisuus ja kauppa ry

Osoite

PL 381 (Eteläranta 10), 00131 Helsinki

Töissä

Toimin Talotekninen teollisuus ja kauppa ry:n eli Taltekan teknologia-asioista vastaavana johtajana. Työhöni kuuluvat kansallisten säädösten seuranta ja eurooppalaisten säädöshankkeiden seuranta siltä osin kuin ne vaikuttavat Suomessa sovellettavaan lainsäädäntöön. Välitän tietoa suunnittelijoille erilaisten Talotekniikkainfo.fi -palvelussa ja Taltekan sivuilla julkaistavien tietoiskujen, oppaiden ja esimerkkien avulla. Aineistojen kirjottamisessa koordinoin eri sidosryhmien edustajista koostuvien työryhmien työtä.

Rakennusteollisuuden hattu päässä toimin Rakennusten energiatehokkuus -tiimin varavetäjänä.

Raksalla

Olen asunut raksalla vanhan omakotitalon peruskorjauksen ja sen 30 vuotta jatkuneen ylläpidon aikana. Loma-ajat vietän satavuotiaan hirsirakenteisen kesämökin rentouttavassa rahassa. Viimeisin projekti oli välipohjan palkkien uusiminen, vahvistaminen ja lisääminen. Olen rakentanut vain omaan tarpeeseen, mutta muille riittää hyviä neuvoja sitäkin enemmän.

Vapaalla

Iltaisin ja viikonloppuisin vietän paljon aikaa musiikin parissa joko soittaen erilaisissa klassisen musiikin tai puhallinmusiikin kokoonpanoissa tai kuuntelemassa kun muut soittavat.

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä