Jani Kemppainen

Asiantuntija, tekniset vaatimukset

Jani Kemppainen

Asiantuntija, tekniset vaatimukset

Vastuualueet

Rakentamisen tuotanto, vähähiilisyys, energiatehokkuus

Liitto/yksikkö

Talonrakennusteollisuus ry

Osoite

PL 381 (Eteläranta 10), 00131 Helsinki

Töissä

Työskentelen laajasti rakentamisen teknisten asioiden parissa. Vedän Rakennusten energiatehokkuus -tiimiä ja toimin varavetäjänä Rakentamisen kehittäminen -tiimissä. Pyrin pitämään itseni ajan tasalla teknisiin asioihin liittyvistä erilaisista lainsäädännön vaatimuksista, ohjeistuksista ja oppaista ja myös vaikuttamaan niiden sisältöön. En tiedä itse lähellekään kaikkea, mutta yleensä tiedän, kehen otan eri aihepiireihin liittyen yhteyttä.

Raksalla

Rakennusala on ollut mukana elämässäni vahvasti lapsuudesta saakka ja tätä nykyä joka kesä täytyy olla joku oma pieni projekti, jossa pääsee itse rakentamaan. Tätä varten onneksi asumme rintamamiestalossa, joka on ikuinen korjauskohde. Työkokemusta minulle on kertynyt pitkän RT-uran lisäksi niin urakoinnin kuin konsultoinninkin puolella.

Vapaalla

Vapaa-aikaa vietän pitkälti maila kädessä, erityisesti sulismaila on rakas. Lisäksi mahdollisuuksien mukaan ulkoilen patikoimalla tai maastopyörällä ja talvella sukset jalassa joko ladulla tai sen ulkopuolella. Liikkumisen lisäksi historia on kiinnostanut aina, monissa eri muodoissaan.

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä